DIVE DEEPER FESTIVAL

23. marts 2019, 10.00 – 24.00

Concordia Venue, København

På DIVE DEEPER leder hvert kærtegn dig dybere ind i hjertet gennem ord, nærhed, berøring, sanselighed og opmærksomhed på essensen.  

Oplev i år på DIVE DEEPER:

  • Polyamory & Conscious Relating
  • Full-Body Tantric Massage Experience
  • Superhot Sanseceremoni
  • A Tale from Erotic Arabian Nights
  • Tantric Touch Tempelrum
  • Ecstatic Dance Afterparty
  • Dive Deeper Essence Coaching
  • Yoga Date
  • 2 Vegetarian Meals inclusive
  • Rawcakes & Virgin Cocktailbar

 Gå et kærtegn dybere…

Så er vi klar med en helt ny event til jer! Vi kunne simpelthen ikke vente til efterårets store festival med at tage jer dybere ind i tantraens stemningsfyldte og sensuelle univers. DIVE DEEPER er en hel dag fyldt med foredrag, workshops, shows, dans og hjertevarme.

DIVE DEEPER byder i år blandt andet på Tantra Talks om polyamori, conscious relating og Erotic Arabian Nights og superhotte workshops med sanseceremoni, yoga date og tantric full-body massage experience.

Efter dagens intense workshops og foredrag fyrer vi op med DJ Swamiji (FI) til 4 timers Ecstatic Dance Afterparty med dansegulv og chill out lounge som fortsætter indtil midnat. Der er både lækker vegetarisk frokost og middag inkluderet i early bird billetterne, så I har mulighed for at mingle endnu mere i pauserne i vores tantralounge og tempelrum.       

På DIVE DEEPER bliver det hele lidt mere sansevækkende og hjertevovet med opmærksomhed og respekt for alles grænser. Efter morgenstundens åbningsceremoni, yoga date og foredrag om bland andet polyamori bliver der mulighed for hen på eftermiddagen af have en rigtig dyb tantrisk oplevelse i vores Full-Body Tantric Massage Experience og Sensuelle Sanseceremoni. Begge med ‘optional clothing’.

 Vi bobler af enthusiasme til at dele DIVE DEEPER med alle jer som i årevis har ønsket jer noget endnu dybere, dejligere og mere delikat på vores festivaler.

 Vi byder jer ihvertfald hjerteligt velkommen indenfor i Concordia Venue til en dag, hvor smartphonen slukkes og vi sammen søger helt ind dér, hvor menneskelig kontakt bliver magisk, grænserne mellem dig og mig smelter og sanserne fyldes af legende og opløftende eufori.


DIVE DEEPER FESTIVAL

23. marts 2019, 10.00 – 24.00

Concordia Venue, København

Begrænset kapacitet: 200. Køb din billet i god tid. Der bliver formentlig udsolgt.

Vær opmærksom på at det kun er vores forsalgsbilletter, der er inklusiv 2 måltider. Såfremt der er billetter efter den 19. marts sælges de fortsat til 749 kr, men er uden frokost og middag.